Σύλληψη για ληστεία

Συνελήφθη σήμερα (26 Απριλίου 2020) τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας ένας άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, αφαίρεσαν με τη χρήση βίας από την κατοχή ενός άνδρα, ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα. Επίσης σε βάρος του συλληφθέντα βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (25 Απριλίου 2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας μία γυναίκα, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες το απόγευμα μαζί με μία συνεργό της, πλησίασαν ηλικιωμένο και αφαίρεσαν από την κατοχή του ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ. Το πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στον παθόντα. Επιπλέον, σε βάρος της βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (25 Απριλίου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών ένας άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 11,3 γραμμαρίων. Επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Εξιχνίαση κλοπών

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (24 Απριλίου 2020) το πρωί μαζί με συνεργούς τους, προσπάθησαν να αφαιρέσουν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε μία γυναίκα στα λαιμό της χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, ενώ από την αυλή της οικίας της κατάφεραν να αφαιρέσουν 5 οικόσιτα πτηνά.

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος 2 ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2016 έως και τον Ιούνιο του 2019, αφαίρεσαν από περιοχές της Χαλκιδικής, 18 κυψέλες μελισσών αξίας 1.600 ευρώ, οι οποίες εντοπίσθηκαν και μέρος αυτών αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους. Σε βάρος τους είχε ήδη σχηματισθεί δικογραφία το προηγούμενο διάστημα για διάπραξη επιπλέον 9 κλοπών κυψελών από περιοχές της Χαλκιδικής, αξίας 5.830 ευρώ.