Το edessanews καθημερινά θα ζητά τις απόψεις από επιχειρήσεις, ανθρώπους της αγοράς αλλά και από δημόσια πρόσωπα για το πως βίωσαν τον κορωνοϊό αλλά και πως βλέπουν την τοπική οικονομία μας μετά και το άνοιγμα των καταστημάτων της εστίασης.

Σήμερα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον Μήτσκο Τάσο ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης εκτυπώσεων & σχεδίασης Taph. Η επιχείρηση βρίσκεται στην Πλατεία Δικαστηρίων.

Ας δούμε τι μας απάντησε

Η περίοδος του COVID-19 ήταν για όλους μας μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Αρχικά όπως ήταν φυσικό υπήρξε ένα μούδιασμα και ένας φόβος για τον ιό. Στην συνέχεια όμως αντιμετωπίσαμε την κατάσταση με πιο καθαρό μυαλό.
Η επιχείρηση μας δεν έκλεισε ουσιαστικά ποτέ αλλά άνηκε στις πληττόμενες. Εξυπηρετούσαμε όσο μπορούσαμε από απόσταση, μέσω email και μέσω του site μας και μόνο σε ειδικές περιπτώσεις δεχόμασταν τον πελάτη εντός του καταστήματος πάντα όμως με τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.
Το θετικό πάντως από την όλη κατάσταση ήταν ότι είχαμε περισσότερο χρόνο για τις οικογένειες μας άλλα και για εμάς τους ίδιους. Προσωπικά παρακολούθησα αρκετά διαδικτυακά σεμινάρια που είχανε σχέση με την δουλειά και γενικότερα με το marketing έτσι ώστε με το πέρας του lockdown να είμαστε ακόμα πιο δημιουργικοί και να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας.

Προσωπικά προσπαθώ να είμαι πάντα αισιόδοξος αλλά δυστυχώς νομίζω ότι θα περάσουμε ακόμα μια περίοδο οικονομικής κρίσης. Μιας κρίσης που ίσως θα είναι πιο επικίνδυνη από τον ίδιο τον ιό.
Με το άνοιγμα της αγοράς πάντως τα πράγματα φαίνεται να ομαλοποιούνται κάπως και η “κίνηση” να επανέρχεται σε προ- COVID-19 επίπεδα. Έτσι και η ομάδα του taph. είναι και πάλι έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ να είμαστε όλοι υγιείς γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να παλέψουμε και την οικονομική κρίση!