Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Έδεσσας, αλλά και ολόκληρης της Πέλλας στο άκουσμα της είδησης του τροχαίου που έγινε σήμερα το απόγευμα στον Περιφερειακό δρόμο Έδεσσας-Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στα Σεβαστιανά, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ακόμη ένας νεαρός ηλικίας 25 ετών.

Τον νεαρό παρέλαβε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δίνοντας τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφερε στο Γ.Ν.Έδεσσας οπου κατέληξε λιγη ώρα αργότερα στο χειρουργείο από ανεπανόρθωτο τραύμα.

Επαρχιακή οδός Έδεσσας-Σκύδρας (μέσω Σεβαστιανών)
Η μηχανή του θύματος

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός συμπολίτης μας. Η οδηγός του Ι.Χ. οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά όμως ο οδηγός της μηχανής όντας εκτεθειμένος έφερε σοβαρά τραύματα απειλητικά για τη ζωή του.

Το εμπλεκόμενο Ι.Χ. όχημα

Σήμερα χάσαμε έναν φίλο!

Έναν άνθρωπο δημιουργικό, δραστήριο, με όνειρα για το μέλλον. Μια σπάνια προσωπικότητα. Έναν νέο παιδί που μετέδιδε αγάπη και φως σε όλους μας.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουμε την θλίψη που γεννά η απώλεια του Ηλία!

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του και ευχόμαστε να έχουν τη δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

Καλό παράδεισο φίλε Ηλία !

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.