Σύλληψη για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη χθες (9 Μαΐου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι διαπιστώθηκε να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας τα μέτρα προσωρινής απαγόρευσης της λειτουργίας καταστημάτων στο πλαίσιο του περιορισμού της διάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (9 Μαΐου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης. Επίσης προέκυψε ότι παραβίασε τα μέτρα περιορισμού μετακίνησης εκτός Περιφερειακής Ενότητας στο πλαίσιο του περιορισμού της διάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Εξιχνίαση απάτης

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, όπου σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπής γυναίκας, του κατέβαλλε μέσω τραπεζικού λογαριασμού το χρηματικό ποσό των 355,98 ευρώ για υποτιθέμενη αγορά κινητού τηλεφώνου, που είχε αναρτήσει σε διαδικτυακή αγγελία πώλησης, χωρίς ωστόσο να έχει παραλάβει το κινητό τηλέφωνο.