Σε νέα διανομή τροφίμων και προϊόντων προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ως επικεφαλής εταίρος, στα πλαίσια υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής(Ε.Π.ΕΒΥΣ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοηθείας Απόρων (ΤΕΒΑ).
Η διανομή συνεχίζεται με τους ωφελούμενους του Δήμου Πέλλας που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 01 Ιουλίου ως την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 και ώρες 09:00 –18:00, στα Γιαννιτσά στο κτίριο επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα 17-19 ( πρώην Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών , 9Ο Δημοτικό Σχολείο) ίδιο μέρος με τις προηγούμενες διανομές.

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής προϊόντα:
Χοιρινό κρέας, βόειο κρέας, τυρί φέτα, ημίσκληρο τυρί, μπανάνες, ακτινίδια, οδοντόκρεμα, υγρό γενικού καθαρισμού, υγρό πιάτων, σκόνη πλύσεως ρούχων.


• Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Σε περίπτωση που τα προϊόντα θα παραληφτούν αυτοπρόσωπος, ενώ στην αντίθετη περίπτωση δηλαδή παραλαβή από άλλο άτομο απαιτείται εξουσιοδότηση και η αστυνομική ταυτότητα ή άλλο Νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Επισημαίνεται, ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Κατά την παραλαβή απαιτείται να τηρούνται αυστηρά τα ατομικά μέτρα προστασίας (Μάσκα, γάντια) και η απόσταση του 1,5 μέτρου τουλάχιστον, στα πλαίσια προστασίας απο τον Κορονοίιο (COVID-19) σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες.
Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υλοποιείται η παράδοση των προϊόντων.