Με την ενεργό παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή συνεχίστηκαν σήμερα οι εργασίες καθαρισμού χόρτων στα πρανή της εθνικής οδού Έδεσσας-Θεσσαλονίκης και κλάδεμα των δένδρων στο ύψος της Τοπικής Κοινότητας Ριζαρίου του Δήμου Έδεσσας. Οι συγκεκριμένες εργασίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων, καθώς και για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων και ατυχημάτων από την πτώση ή μεταφορά κλαδιών και κορμών δέντρων στο δρόμο.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε στις εργασίες από νωρίς το πρωί και συνεργάστηκε με το συνεργείο της Αναδόχου εταιρείας και την τροχαία, για την ασφαλή ολοκλήρωση των εργασιών, με την ελάχιστη ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών.

Σε σύντομη δήλωσή του ο κ. Τζαμτζής αναφέρει: «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που προχωρά η υλοποίηση αυτών των τόσο σημαντικών εργασιών για την ασφάλεια του οδικού δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.


Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζομενους της Ανάδοχης εταιρείας για την ποιότητα των εργασιών, την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας και την Τροχαία, ιδιαίτερα τον Διοικητή κ. Πέτρο Περδικάτση, για τον υποστήριξη στον έλεγχο της κυκλοφορίας, αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς για την υπομονή και συνεργασία τους. Βγαίνοντας από την στενωπό της πανδημίας του κορωνοïού COVID-19, χρειάζεται να δουλέψουμε όλοι μαζί, ώστε η τοπική αγορά να ανακάμψει το συντομότερο δυνατό και, ακόμη, να έχουμε συνεργασία για την προσέλκυση νέων επενδύσεων».