Κ. Καλαϊτζίδης: «Κάνουμε έργα σε όλη την Ημαθία
χωρίς να διαχωρίζουμε μικρές ή μεγάλες περιοχές»
ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα επισκευών οδοστρώματος και ασφαλτοστρώσεων του επαρχιακού και του αγροτικού οδικού δικτύου της Ημαθίας, από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση.


Αυτή τη φορά, εργασίες ασφαλτοστρώσεων και επισκευές οδοστρώματος πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα σε τμήματα αγροτικής οδοποιίας, Αλεξάνδρειας – Σχοινά- Νεοχωρίου και Αλεξάνδρειας- Πλατάνου- ΣΕΑ Πλατάνου.

Τις περιοχές των έργων επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης όπου συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη.

«Κάνουμε έργα σε όλη την Ημαθία, όπου χρειάζεται και χωρίς να διαχωρίζουμε μικρές ή μεγάλες περιοχές διότι όλα τα έργα, μεγάλα ή μικρά, έχουν την αξία τους σε σχέση με τις τοπικές κοινωνίες. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε σχεδιασμό για όλη την Ημαθία, όμως έχουμε παράλληλα και συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση διότι η μέριμνα για τον τόπο και τους πολίτες είναι υπόθεση όλων μας» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης.