Συλλήψεις για παραβάσεις νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών

• Συνελήφθη χθες (13 Ιουνίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών ένας αλλοδαπός άνδρας διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 γραμμάρια κάνναβης.

• Συνελήφθη χθες (13 Ιουνίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 11,6 γραμμάρια κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.


Σύλληψη για παράβαση νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (13 Ιουνίου 2020) το βράδυ στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο βρέθηκε να μεταφέρει παράνομα 1 άτομο με σκοπό τη διευκόλυνση μεταφοράς του στην ελληνική επικράτεια. Το όχημα που οδηγούσε κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

Τροχαίο δυστύχημα

Χθες (13 Ιουνίου 2020) και ώρα περίπου 19.30 στο 12 χιλιόμετρο της παλαιάς επαρχιακής οδού Μουδανιών – Κασσάνδρας στο ύψος της Νέας Φώκαιας Χαλκιδικής, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σιδερένιους στύλους περίφραξης και ακολούθως σε 2 Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Τροχαίο δυστύχημα

Χθες (13 Ιουνίου 2020) και ώρα περίπου 19.40 στο 6 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Σιθωνίας, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.