Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (17 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πατρών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύλληψη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνελήφθη χθες (17 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς προκλήθηκε τραυματισμός ημεδαπού άνδρα από πυροδότηση αυτοσχέδιου μηχανισμού που είχε εγκαταστήσει σε αγρόκτημα του σε αγροτική περιοχή των Σερρών και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αγρόκτημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδιοι πυροδοτικοί μηχανισμοί, 1 πιστόλι κρότου – λάμψης που περιείχε γεμιστήρα με 7 φυσίγγια, 1 κάννη πιστολιού, 39 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και 5 κροτίδες.

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (17 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 120 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (17 Ιουνίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 δενδρύλλιο κάνναβης, 98,8 γραμμάρια κάνναβης, 4 ναρκωτικά δισκία και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά. Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα καπνού βάρους 870 γραμμαρίων, για την οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.