Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (1 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και ένταλμα βίαιης προσαγωγής του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Άμφισσας, για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, απόπειρα παράνομης βίας κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία.


Εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης Συνελήφθη χθες (1 Ιουνίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα από κοινού.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (1 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 34 γραμμαρίων, 1 δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργούσε σε γλάστρα και 2 σπρέι πιπεριού.

• Συνελήφθη χθες (1 Ιουνίου 2020) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας διότι διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του ποσότητα κάνναβης βάρους 37,2 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το διάστημα Μαρτίου – Μαΐου του 2020 αφαίρεσε από αποθήκη εξοχικής κατοικίας σε περιοχή της Χαλκιδικής, σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές, διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία χειρός συνολικής αξίας 6.950 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα από τα κλεμμένα εργαλεία, το οποίο και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.