Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης και καταδικαστικής απόφασης

Συνελήφθη χθες (28 Ιουνίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένα ένταλμα σύλληψης του κ.Ανακριτή Θεσσαλονίκης για ληστεία καθώς και μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών για κλοπή.


Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας ημεδαπής γυναίκας καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα το μεσημέρι της 19ης Ιουνίου 2020 αφαίρεσε από σταθμό εταιρείας τηλεπικοινωνιών, που βρίσκεται σε περιοχή της Χαλκιδικής, 8 μπαταρίες, συνολικής χρηματικής αξίας 1.800 ευρώ, σύμφωνα με τη δήλωση του υπεύθυνου της εταιρείας.

Τροχαίο δυστύχημα

Χθες (28 Ιουνίου 2020) στις 15.10΄ περίπου στο 1 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μεσσοράχης – Αμφίπολης η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μεταλλική βάση στηθαίου ασφάλειας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.