Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Λάκης Βασιλειάδης συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, με θέμα την πορεία του έργου του διαδημοτικού δρόμου Καρυδιάς-Κερασιάς-Νησίου-Σαρακηνών-Κορυφής και τη συνεισφορά της Περιφέρειας. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Πέτρος Ζέρζης και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Καρυδιάς-Κερασιάς, Νησίου και Σαρακηνών-Κορυφής.

Μετά το πέρας τη συνάντησης ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:
«Στήριξα το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και τόνισα στον Περιφερειάρχη τη σημασία της υλοποίησης του έργου για την οικονομία της Πέλλας, καθώς αποτελεί δίαυλο μεταφοράς σημαντικών προϊόντων του τόπου μας, με κύριο το κεράσι. Παράλληλα, θα διευκολύνει την πρόσβαση σε τουριστικούς προορισμούς της Πέλλας και συγκεκριμένα στα Λουτρά Πόζαρ και το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα.


Ο κ. Τζιτζικώστας απέδειξε για μια ακόμα φορά τη βούλησή του να επιλύσει τα πραγματικά προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων της Περιφέρειας και πως βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών και των επαγγελματιών της Πέλλας, βλέποντας θετικά το αίτημα και τονίζοντας ότι θα συνδράμει στην υλοποίηση του έργο.»