Με άλλο ένα μεταγραφικό απόκτημα συνέχισε το έργο της η διοίκηση της ομάδας των Γιαννιτσών αφού την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην ομάδα ο Ηρακλής Μωησίδης.

Ο Ηρακλής τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στον «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτσών στην «ΧΑΝ Θεσσαλονίκης», στον «Απόλλων» Καλαμαριάς και στην «ΚΑΣ Νέα Ραιδεστός», επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε για να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών που μετά την φετινή του άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Σε δηλώσεις τους ο παίκτης του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών και ο έφορος του τμήματος Basketball τόνισαν τα εξής:

Ηρακλής Μωησίδης (παίκτης): Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από οκτώ χρόνια επιστρέφω στην «οικογένεια» μας. Ο «Μέγας» όλα αυτά τα χρόνια μπορεί και δημιουργεί τις βάσεις στα νέα παιδιά για να αγαπήσουν το basketball και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Έχοντας αυτό το πράγμα στο μυαλό μου επιστρέφω στην «ομάδα μου» για να βάλω και εγώ από την πλευρά μου ακόμα ένα λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση.
Αντώνης Παπαδόπουλος( Έφορος) Είναι μεγάλη η χαρά μας να υποδεχόμαστε πίσω στην ομάδα μας τα δικά μας παιδιά. Ο Ηρακλής είναι λοιπόν άλλο ένα «δικό μας» παιδί που με την μεγάλη εμπειρία που απόκτησε αγωνιστικά αλλά και με το ήθος και την εργατικότητα θα δώσει στην ομάδα μας την δύναμη που χρειάζεται για να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην κατηγορία μας. Η Διοίκηση του «Μ. Αλεξάνδρου» εύχεται στον Ηρακλή καλή επάνοδο στην ομάδα του και να έχουμε όλοι μια καλή αγωνιστική χρονιά.