Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (30 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μία ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν 5 καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Λαμίας και Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες της έχει επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών, για κλοπή και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη προχθές (29 Ιουνίου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ σε έρευνα της οικίας του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι την ποσότητα ηρωίνης την είχε προμηθευτεί νωρίτερα από ημεδαπό άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία και σε έρευνα της οικίας του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.415 ευρώ και υλικά για τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.

Τροχαίο δυστύχημα

Σήμερα (1 Ιουλίου 2020) και ώρα 06.20 περίπου σε επαρχιακό δρόμο των Άνω Ποροΐων, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ποροΐων.