Σύλληψη για καταδικαστική αποφάσεων

Συνελήφθη χθες (14 Ιουλίου 2020) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μία ημεδαπή διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκιση 10 ετών και 6 μηνών για παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση-νόθευση.


Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (14 Ιουλίου 2020) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ένας ημεδαπός άνδρας διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στο μπαλκόνι της οικίας του 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους μέχρι 80 εκατοστών, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Εξιχνίαση απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, μετά από καταγγελία ημεδαπού, διότι με το πρόσχημα πώλησης ενός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου το χρονικό διάστημα από τέλη Φεβρουαρίου 2020 έως και αρχές Μαρτίου 2020, απέσπασε συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.800 ευρώ ως προκαταβολή, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει παραδώσει το ανωτέρω όχημα.