Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (25 Ιουλίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αποθήκη δίπλα στην οικία του 10 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 60 εκατοστών, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποσπάσματα κάνναβης βάρους 78 γραμμαρίων.


Τροχαία δυστυχήματα

• Χθες (25 Ιουλίου 2020) και ώρα 19.20 περίπου στην Χανιώτη Χαλκιδικής, δίκυκλη μοτοσικλέτα που επέβαιναν 2 ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 55 και 61 ετών, συγκρούστηκε με Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να διακομισθούν οι 2 γυναίκες στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 55χρονης και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε και η 61χρονη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

• Χθες (25 Ιουλίου 2020) και ώρα 18.40 περίπου στο Μοσχοπόταμο Πιερίας, Ι.Χ.Φ. αγροτικό όχημα που οδηγούσε 29χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 48χρονης αλλοδαπής γυναίκας και τον τραυματισμό 31χρονης αλλοδαπής γυναίκας, οι οποίες επέβαιναν στην καρότσα του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.