Εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων

• Συνελήφθη χθες (6 Ιουλίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ένας αλλοδαπός άνδρας διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών για κλοπή κατά εξακολούθηση.


• Συνελήφθη προχθές (5 Ιουλίου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για κλοπή κατά εξακολούθηση.

Σύλληψη για λαθραία καπνικά προϊόντα

Συνελήφθη χθες (6 Ιουλίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας μία ημεδαπή γυναίκα, διότι σε έρευνα της οικίας της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 127 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (6 Ιουλίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας δύο ημεδαποί άνδρες διότι σε έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 5,3 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα κοκαΐνης και 4,5 ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.