Με αφορμή την απόφαση για παραχώρηση 206.000 τ.μ. του πρώην Στρατοπέδου “ΔΟΥΜΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ” στο Δήμο Σκύδρας, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης προχώρησε στην εξής δήλωση:
«Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για τη Σκύδρας. Ανοίγει ο δρόμος ώστε η Δημοτική Αρχή να μπορέσει να αξιοποιήσει το χώρο προς όφελος των πολιτών.

Το θέμα του δίκαιου αιτήματος του Δήμου Σκύδρας το είχα θέσει μεταξύ άλλων στη συναντήσεις μου με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο στις 19 Νοεμβρίου 2019 και με τον Διευθυντή του ΤΕΘΑ, Αντιστράτηγο Α. Κονδύλη στις 13 Φεβρουαρίου 2020.


Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, το οποίο θα οδηγήσει στην αξιοποίηση ενός εγκαταλελειμμένου και λεηλατημένου χώρου. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΤΕΘΑ έκρινε ότι δεν επηρεάζεται πλέον ο επιχειρησιακός σχεδιασμός του ΓΕΣ, συνεπώς προχώρησαν στην παραχώρηση έκτασης 206.000 τ.μ. Ευχαριστώ όλους τους αρμόδιους που προχώρησαν στην παραχώρηση και συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή της Σκύδρας για την επιμονή σε ένα θέμα που διεκδικούσε από το 2014.»