Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε απόψε συνάντηση εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Βουλευτής έθεσε στον Πρωθυπουργό όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Πέλλα, μεταξύ των οποίων, η έλλειψη υποδομών και η ανάγκη άμεσης υλοποίησης των μεγάλων έργων, όπως ο Οδικός Άξονας ΕΟ2 και η κάθετη σύνδεση με την Εγνατία, ο κυρίαρχος στην οικονομία της Πέλλας πρωτογενής τομέας και η ανάγκη αναβάθμισής του μέσα από το τρίπτυχο πιστοποίηση-ποιότητα-καινοτομία και η τουριστική ανάπτυξη της Πέλλας και η αξιοποίηση του αναμφισβήτητα δυνατού brand ως «η Χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Τέλος, ο Λάκης Βασιλειάδης αναφέρθηκε στα ζητήματα των ΑμεΑ στη χώρα μας, ένα θέμα το οποίο έχει αγκαλιάσει και ο Πρωθυπουργός προσωπικά, όπου όμως υπάρχουν πολλά ζητήματα που θα πρέπει να διευθετηθούν, πολύ περισσότερο εν μέσω της πανδημίας.


Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Βουλευτής δήλωσε πως ο Πρωθυπουργός ήταν πλήρως ενημερωμένος για όλα τα θέματα και έδειξε να αντιλαμβάνεται τη μεταξύ τους σύνδεση, ώστε η Πέλλα να βρεθεί στη θέση που της αξίζει και που τόσο άδικα έχει στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια.