Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (5 Αυγούστου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 100 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

• Συνελήφθη χθες (5 Αυγούστου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 115 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.


Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (5 Αυγούστου 2020) το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς νωρίτερα παραβίασε χώρο γραφείου σε κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος και ένα διαρρηκτικό εργαλείο το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της ημεδαπής μητέρας του, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.