Βαγγέλη, ή μάλλον Καπετάνιε, είμαστε στη δύσκολη θέση να σε αποχαιρετήσουμε καθώς έφυγες νωρίς και δεν σε χαρήκαμε.
Ως Α.Σ ΕΝΟΤΗΤΑ Ν. Πέλλας οφείλουμε ένα μεγάλο κομμάτι της ύπαρξης μας σε σένα.

Συνυπήρξαμε στους αγώνες πάρα πολλά χρόνια. Θυμόμαστε με πόσο μεγάλη δυσκολία καταλήξαμε σε ένα ενωτικό πλαίσιο πάλης. Πόσο ξένη μας ακουγόταν στην αρχή η επαναλαμβανόμενη σταθερή σου θέση που έλεγε ότι η σωτήρια του αγροτοκτηνοτρόφου περνάει μέσα από τον κοινό αγώνα αγροτών- εργατών- αυτοαπασχολούμενων, οι οποίοι πρέπει να συμμαχήσουν και να παλέψουν ενάντια στη στρατηγική των εκάστοτε ελληνικών κυβερνήσεων μαζί με την ΚΑΠ και την Ε.Ε.
Θα πρέπει να είσαι περήφανος γιατί μπορεί οι ζευγάδες να φεύγουν αλλά η σπορά μένει. Εμείς λοιπόν χωρίς να είμαστε από τον νομό καταγωγής σου ούτε καν από την περιφέρεια σου συνεχίζουμε την ίδια σπορά στην ίδια αυλακιά.


Αισθανόμαστε τυχεροί που σε γνωρίσαμε, αγωνιστήκαμε μαζί και σου υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κρατάμε τη σημαία του αγώνα ψηλά διαφυλάσσοντας τον ρόλο και το σκοπό της ΠΕΜ (Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων), ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του αγροτικού κινήματος, καθώς μας έδωσε την δυνατότητα να ξεχωρίζουμε τους φίλους από τους εχθρούς μας.
Σύσσωμος ο Α.Σ ΕΝΟΤΗΤΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.