Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας στα πλαίσια υλοποίησης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Έδεσσας με τίτλο «Έδεσσα, Αστική Αναζωογόνηση» υλοποιεί την Πράξη «Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Έδεσσας» στην οποία έχουν την δυνατότητα εγγραφής μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου. Την παρούσα χρονική στιγμή έχει δρομολογηθεί και βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης η διαδικασία πρόσληψης των διδασκόντων καθηγητών και η έναρξη των μαθημάτων  προσδιορίζεται για την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές είτε διαδικτυακά στο email: [email protected] είτε με την κατάθεση της αίτησης και των απαραίτητων δικαιολογητικών στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας. Στην ιστοσελίδα www.edessacity.gr οι υποψήφιοι ωφελούμενοι μπορούν να βρουν την αίτηση συμμετοχής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ο Δήμος Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση έχουν διαρκή στόχευση στην στήριξη όλων των δημοτών και με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο στόχος αυτός ενισχύεται δημιουργώντας μία νέα και πρωτοποριακή δομή στον Δήμο μας. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Έδεσσας που θα δώσει ίσες εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε σημαντικό αριθμό μαθητών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στεγάζεται σε κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Έδεσσας.

Θεωρείται δεδομένο ότι κατά την διάρκεια λειτουργίας της δομής αλλά και γενικότερα όλης της επιχείρησης – που διαθέτει περισσότερα από 10 κτήρια με πάνω από 17 λειτουργούσες δομές – τηρούνται όλα τα μέτρα για την πρόληψη της πανδημίας Covid 19 σύμφωνα με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις της Πολιτείας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις  ιστοσελίδες www.edessacity.gr & www.dimosedessas.gov.gr ή να επικοινωνήσουν  με την Γραμματεία του Πολιτιστικού Κέντρου στο τηλ: 2381023101 ή στο e mail: [email protected].