Στον «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτσών  θα συνεχίσει να αγωνίζεται την νέα χρονιά ο Κωνσταντίνος Γιαμπατζίδης ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στο Πολύκαστρο Κιλκίς με την ομάδα του «Μ.Π.Α.Σ. Εργόναθλου»

Ο Κωνσταντίνος είναι 17 ετών και αγωνίζεται σε θέση guard. Η ομάδα των Γιαννιτσών με την προσθήκη του Κωνσταντίνου στις δυνάμεις της, ενισχύεται στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής και πιο συγκεκριμένα στο Εφηβικό τμήμα στο οποίο και θα αγωνίζεται ο νεαρός αθλητής από το Πολύκαστρο!

Σε δηλώσεις τους ο παίκτης του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών και ο έφορος του τμήματος Basketball  τόνισαν τα εξής:

Κωνσταντίνος Γιαμπατζίδης (παίκτης): Είμαι πολύ χαρούμενος που την νέα χρονιά θα ανήκω στο δυναμικό του «Μ. Αλέξανδρου». Ήθελα να αγωνιστώ την φετινή χρόνια μακριά από την ομάδα μου το Πολύκαστρο για να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες. Στην ομάδα του «Μέγα» έχω φίλους και πιστεύω ότι με την βοήθεια τους θα ενσωματωθώ γρήγορα για να φέρουμε όλοι μαζί το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα μας.


Θωμάς Κουφογιάννης ( Έφορος) Σαν σύλλογος πιστεύουμε πολύ στα νέα παιδιά, στους νέους αθλητές. Η φιλοσοφία μας είναι να έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα που να μπορούν όσο πιο γρήγορα να αγωνιστούν στα ανδρικά τμήματα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εντάσσουμε στο δυναμικό του εφηβικού τμήματος μας τον Κωνσταντίνο, άλλον έναν νέο αθλητή που τον χαρακτηρίζει η αγωνιστική του δύναμη αλλά και το ήθος του. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εύχεται στον Κωνσταντίνο να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς, που θα τον γεμίσει με αγωνιστικές εμπειρίες. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. της ομάδας του «Μ.Π.Α.Σ. Εργόναθλου» για την παραχώρηση του Κωνσταντίνου στην ομάδα μας.