Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (23 Σεπτεμβρίου 2020) το βράδυ στις Σέρρες, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, 3 ημεδαποί άνδρες και 1 ημεδαπή γυναίκα, καθώς εντοπίστηκαν να έχουν διαρρήξει οικία και να έχουν αφαιρέσει διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία, καθώς και ένα διαρρηκτικό εργαλείο και ένας φακός, τα οποία κατασχέθηκαν.


Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών γυναικών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Αύγουστο του 2020, μπήκαν παράνομα σε οικία ημεδαπής σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (23 Σεπτεμβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3 και 3,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 548 γραμμαρίων και ένα κομμένο δενδρύλλιο κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης βάρους 32,8 γραμμαρίων.

• Συνελήφθη χθες (23 Σεπτεμβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, ποσότητα κρυσταλλικής αμφεταμίνης βάρους 100 γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης.
(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)