Η συνεργασία και αλληλουποστήριξη μεταξύ των φορέων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο αποτελεί κεντρική φιλοσοφία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή. Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας παραχώρησε στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Έδεσσας έναν αυτόνομο οικίσκο, με χώρο γραφείων και βοηθητικούς χώρους, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη οργάνωση των ελέγχων και διαχείρισης περιστατικών κορωνοϊού COVID-19.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Προχωρήσαμε στην παραχώρηση του οικίσκου γνωρίζοντας ότι αυτήν τη στιγμή οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας εστιάζονται στην καλύτερη δυνατή οργάνωση που μπορούμε να έχουμε και πρόληψη, στη μάχη που δίνουμε με τον κορωνοϊό. Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό, τα διοικητικά στελέχη των μονάδων υγείας και του ΕΚΑΒ, όλοι οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής συχνά παλεύουν με περιορισμένα μέσα και, ακόμη και με κίνδυνο της ζωής τους.

Η πολιτεία και όλοι οι τοπικοί φορείς, όπως και η Περιφέρεια, είμαστε στο πλευρό τους. Σε αυτήν την κρίσιμη μάχη, για την επιβίωση της κοινωνίας μας, είμαστε όλοι μαζί».