Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Εξασφαλίζουμε ασφαλείς συνθήκες οδικής πρόσβασης για τους χειμερινούς επισκέπτες της Πέλλας»  

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης σε τμήματα του Εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, πραγματοποίησε αυτοψία σε δύο περιοχές υλοποίησης οδικών έργων και, συγκεκριμένα, στην Εθνική οδό Έδεσσας-Φλώρινας (περιοχές Άγρα και Ξανθογείων).

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει:

«Η ασφάλεια του οδικού δικτύου είναι σημαντική προτεραιότητά μας κι ένα μεγάλο μέρος των τεχνικών έργων που υλοποιούνται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, αφορούν τη συντήρηση και ασφαλτόστρωση δρόμων.

Η δεύτερη μεγάλη κατηγορία έργων που επίσης υλοποιούνται αυτήν την περίοδο, με έντονους ρυθμούς, αφορά τη θωράκιση της Πέλλας έναντι πλημμυρών. Τόσο η ασφάλεια του οδικού δικτύου, όσο και η πρόληψη πλημμυρών, εντάσσονται στην προετοιμασία μας για την χειμερινή περίοδο. Παρά τις ιδιαιτερότητες λόγω της πανδημίας του κορωνοïού, ελπίζουμε να δεχθούμε πολλούς χειμερινούς επισκέπτες στους τουριστικούς πόλους της Πέλλας, για χειμερινό τουρισμό, αλλά και για απόλαυση της παραδοσιακής μακεδονικής φιλοξενίας, της όμορφης φύσης, του τοπικού πολιτισμού και της γαστρονομίας. Όσο ο καιρός είναι καλός, οι εργασίες συντήρησης των δρόμων θα συνεχιστούν, όπως και οι τακτικοί καθαρισμοί των οδών που πραγματοποιούμε με τη συνδρομή των συμβασιούχων υπαλλήλων».