Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν προχθές (21 Οκτωβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς κατελήφθησαν σε προαύλιο χώρο επιχείρησης, να έχουν αφαιρέσει και να επιχειρούν να μεταφορτώσουν σε όχημα, ένα ανυψωτικό μηχάνημα και ένα μηχάνημα καθαρισμού, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ. Τα κλεμμένα μηχανήματα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης, ενώ κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν.

Συλλήψεις για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν χθες (22 Οκτωβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και δύο ανήλικοι ημεδαποί, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα μη λειτουργικό όχημα που βρισκόταν σε οικόπεδο ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Επίσης συνελήφθη και ο προαναφερόμενος ιδιοκτήτης, καθώς αντιλαμβανόμενος την παρουσία τους, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενήλικου ημεδαπού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Επιπλέον, συνελήφθη ακόμη ένας ημεδαπός άνδρας, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Κατασχέθηκε η παραπάνω κυνηγετική καραμπίνα και ένα όχημα που χρησιμοποίησαν.


Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Σεπτέμβριο του 2020, με το πρόσχημα πώλησης οχήματος μέσω διαδικτυακής αγγελίας σε ιστοσελίδα, έπεισε ημεδαπό να καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 2.370 ευρώ, χωρίς ποτέ να παραλάβει το όχημα.