Προς όλους τους  κοινωνικούς – συνδικαλιστικούς φορείς της Πέλλας

Συνάδελφοι,

Με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί στον νομό μας και την πανδημία να εξαπλώνεται ραγδαία, τα κρούσματα να παραμένουν σταθερά σε τριψήφιο αριθμό, τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται καθημερινά, την κραυγή αγωνίας  όλων των εργαζομένων στα νοσοκομεία του νομού, έχοντας πλήρη συναίσθηση της κρισιμότητας των στιγμών, τον υγειονομικό, αλλά και τον οικονομικό κίνδυνο, που διατρέχει ο λαός της Πέλλας οι κοινωνικοί – συνδικαλιστικοί Φορείς  πρέπει να συντονίσουμε τη δράση μας.

Οι Κοινωνικοί – συνδικαλιστικοί   φορείς της Πέλλας  είναι ώρα να ενώσουν τις φωνές τους σε κοινό αγώνα   (όπως έγινε και κατά την περίοδο των μνημονίων) και να διεκδικήσουν  την  προστασία της υγείας και της ζωής των κατοίκων της Πέλλας.

Προτείνεται:

Η  διαμόρφωση και  συνυπογραφή   κοινού  ψηφίσματος  με τα αιτήματα που χρίζουν άμεσης ικανοποίησης, ώστε να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση.

  • Να διεκδικήσουμε από την κυβέρνηση την πλήρη κάλυψη των αναγκών των δομών του δημόσιου συστήματος υγείας στην Π.Ε. Πέλλας, σύμφωνα με τις υποδείξεις των Ιατρών.
  • Να διεκδικήσουμε από την κυβέρνηση, τους Δήμους και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ουσιαστικά μέτρα για την στήριξη όσων πλήττονται από την αναστολή της οικονομικής δραστηριότητας
  • Να οργανώσουμε δράσεις αλληλεγγύης σε συμπολίτες μας και κοινωνικές ομάδες, που χρίζουν άμεσης βοήθειας.
  • Να αναλάβουμε από κοινού δράσεις στήριξης και ενίσχυσης των νοσοκομείων στην Π.Ε. Πέλλας.

 

 

  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ