Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και μίας ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 18ης Οκτωβρίου 2020, πλησίασαν ηλικιωμένη ημεδαπή σε περιοχή της Πέλλας και με την μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της, αξίας 400 ευρώ. Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, η παραπάνω ημεδαπή γυναίκα, το πρωί της 31ης Οκτωβρίου 2020 σε περιοχή της Πέλλας, αφαίρεσε με την ίδια μέθοδο από ημεδαπή γυναίκα, μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της, αξίας 700 ευρώ.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (5 Νοεμβρίου 2020) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα παραβίασε ένα όχημα ημεδαπού σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία ηλεκτρονική συσκευή και διάφορα εργαλεία, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Στην κατοχή του εντοπίσθηκε η κλεμμένη ηλεκτρονική συσκευή και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Τροχαίο δυστύχημα

Προχθές (4 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 07.00 περίπου, στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Κυψέλης Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 69χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με πλατφόρμα γεωργικού ελκυστήρα που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα αρχικά το τραυματισμό του 69χρονου οδηγού και την διακομιδή του στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου πρωινές ώρες χθες (5 Οκτωβρίου 2020) υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.