Σύλληψη για απόπειρα ληστείας

Συνελήφθη χθες (6 Νοεμβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας ανήλικος ημεδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα επιχείρησε με βία να αρπάξει την τσάντα μίας ημεδαπής γυναίκας, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (6 Νοεμβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 301 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά, 1 κινητό τηλέφωνο και 1 σημειωματάριο.

• Συνελήφθη χθες (6 Νοεμβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει 185 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Σύλληψη για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη χθες (6 Νοεμβρίου 2020) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διαπιστώθηκε να οδηγεί επικίνδυνα και υπό την επήρεια μέθης, σύμφωνα με μέτρηση στην οποία υποβλήθηκε. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο καθώς διαπιστώθηκε να παραβιάζει τα μέτρα του περιορισμού της κυκλοφορίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.