Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή η οποία εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παραχωρήθηκαν 3 οικίσκοι για τις ανάγκες Μονάδων Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας παραχώρησε τρεις οικίσκους στο Νοσοκομείο Έδεσσας, το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης και το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, προκειμένου να ενισχυθούν οι υποδομές που διαθέτουν για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών τους στο πλαίσιο διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού COVID-19.

Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Παραμένουμε πάντοτε στο πλευρό των ανθρώπων που δίνουν τη μάχη με τον κορονοϊό και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση, έχει αναλάβει μία σειρά από δράσεις έμπρακτης υποστήριξης του έργου των στελεχών της υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, προσπαθούμε και εμείς, με όλες τις δυνάμεις και μέσα που διαθέτουμε, να συνδράμουμε στο δύσκολο έργο τους.

Παραμένοντας αλληλέγγυοι και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των κοινωνικών μας εταίρων, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε κι αυτήν τη δύσκολη μάχη που χρειάζεται να δώσουμε ως κοινωνία, αλλά και ως ανθρωπότητα».