Συλλήψεις για κλοπές

Συνελήφθησαν χθες (15 Δεκεμβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί άνδρες, καθώς κατελήφθησαν να έχουν παραβιάσει εγκαταστάσεις επιχείρησης και με την χρήση ηλεκτρικού τροχού συνδεδεμένου σε γεννήτρια, να έχουν αφαιρέσει μεταλλικούς σωλήνες και βάνες, τα οποία εντοπίσθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν, μέσα στο οποίο βρέθηκαν μεταξύ άλλων διαρρηκτικά εργαλεία (λοστός, κόφτης) και γάντια. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Εξιχνίαση κλοπών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου έως το πρωί της επόμενης ημέρας (8 Νοεμβρίου 2020), παραβίασε τρία καταστήματα σε περιοχή της Πέλλας, από τα οποία αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, φιάλες ποτών και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ. Επιπλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα, προσπάθησε να παραβιάσει ακόμη τρία καταστήματα στην ίδια περιοχή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (15 Δεκεμβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, εντοπίσθηκε επιμελώς κρυμμένη μέσα στο κάλυμμα του ουρανού του οχήματος, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.650 ευρώ. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

• Συνελήφθησαν χθες (15 Δεκεμβρίου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ποροΐων, δύο ημεδαπές γυναίκες, καθώς κατελήφθησαν κατά την διάρκεια επισκεπτηρίου σε αλλοδαπό κρατούμενο, να επιχειρούν να του παραδώσουν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε τρόφιμα, ποσότητα ηρωίνης βάρους 4 γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης. Επιπλέον στην κατοχή της μίας γυναίκας εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν 5 ναρκωτικά δισκία.