Πάτησαν ξανά το παρκέ του ΔΑΚ Έδεσσας χθες για ομαδική προπόνηση οι παίκτες του Αερωπού MANDYNAMIC ύστερα από 2,5 μήνες κι αφού όλα τα τέστ covid στα οποία υποβλήθηκαν την Τρίτη βγήκαν αρνητικά.

Η φωτογραφία πριν τον αγώνα με τη φανέλα όπως πάντα του αδικοχαμένου Τάσου Μαυρόπουλου που την κρατάνε δύο συμπαίκτες του, ο Πέτρος Βαφείδης και Φάνης Τζουβάρας

Το παρόν στην “πρώτη” για το 2021 έδωσαν όλοι οι αθλητές πλην του Σέρβου Πάβλοβιτς που εξακολουθεί να βρίσκεται “αποκλεισμένος” στην ιδιαίτερη πατρίδα του, καθώς και ο Φάνης Τζουβάρας που βρίσκεται για υπηρεσιακούς λόγους στην Αθήνα.

Έτσι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της ομάδας σε αγωνιστικούς ρυθμούς (μέσα Φλεβάρη) με αισιοδοξία και πίστη ότι θα πετύχει τον πρωταρχικό φετινό στόχο της τετράδας στον Βόρειο Όμιλο της Premier Handball και της οκτάδας συνολικά και γιατί όχι κάτι παραπάνω.

Τέλος χθές η ομάδα έκοψε και βασιλόπιτα για τον νέο χρόνο και τυχερός αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μαυρόπουλος που κέρδισε ένα δώρο από το κατάστημα αθλητικών ειδών του χορηγού και συμβούλου του Αερωπού Χρήστου Μαρίνου.

Τέλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αξιέπαινους παράγοντες του Δ.Σ. του Αερωπού που καταβάλλουνε μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Είναι σίγουρο οτι σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο κόσμος του αθλητισμού να τους η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να υπάρχει η ιστορική ομάδα που εκπροσωπεί επάξια το Νομό μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.