Βασιλική Μπέλλου : Μετά τις Άγριες Μέλισσες σαρώνει στο ” Παρουσιάστε”

Η Βασιλική Μπέλλου, που εδώ και αρκετά χρόνια έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της στο χώρο του τραγουδιού, με την εξαιρετική φωνή της και την εκρηκτική παρουσία της, είναι έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα της!

Παρουσιάζοντας ακόμα μια πτυχή του πλούσιου ταλέντου της, έκανε τα πρώτα βήματά της στο χώρο της υποκριτικής, κάτι που αγαπούσε από παιδί, αποσπώντας μάλιστα πολλά θετικά σχόλια. Η Βασιλική επιλέχθηκε αρχικά ανάμεσα σε δεκάδες άλλους ηθοποιούς, για το ρόλο της Ιζαμπέλας, στην κορυφαία τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες. Μία ουσιαστικά “cameo” εμφάνιση και ένας κόντρα ρόλος, τον οποίο η Βασιλική έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία

Η παρουσία της άνοιξε νέες πόρτες, καθώς ακολούθησε ακόμα μια εμφάνιση στην πολύ επιτυχημένη “Μουρμούρα” του Alpha. Οι τέλειες αναλογίες της και το πρόσωπό της με τη μοναδική κατανομή και χρώματα, που θα ζήλευαν ακόμα και τοπ μόντελ διεθνούς εμβέλειας οδήγησαν τους παραγωγούς να τη διαλέξουν για το ρόλο της “Μπρίτνεϊ”. Έπειτα από ένα πολύ απαιτητικό κάστινγκ, επιλέχθηκε ανάμεσα σε δεκάδες υποψήφιες και τελικά… αναστάτωσε το ευφάνταστο τηλεοπτικό μπάτσελορ της σειράς, αλλά και όσους την παρακολούθησαν.

Ωστόσο η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η συμμετοχή της στο “Παρουσιάστε”. Η Βασιλική ήταν και πάλι η επικρατέστερη για τον κωμικό ρόλο της “Αντριάνας”. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και απέσπασε δεκάδες θετικές κριτικές από το κοινό, αλλά και από ανθρώπους του χώρου της τηλεόρασης.

Η Βασιλική διαθέτει ένα πολύ μεγάλο φαν κλαμπ, που πλέον γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο, όσο η ίδια ξεδιπλώνει διαρκώς την πολυσύνθετη καλλιτεχνική της φύση. Γιατι ο συνδυασμός ταλέντου και μοναδικής ομορφιάς είναι κάτι που σπανίζει. Η Βασιλική Μπέλλου είναι εδώ και μοιάζει πανέτοιμη να κατακτήσει τόσο το χώρο της τηλεόρασης, όσο και της μεγάλης οθόνης. Προσεχώς…