Μεσούσης της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας και με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία, η εμφάνιση ευεργετών που εκφράζουν έμπρακτα τα αισθήματα φιλαλληλίας τους και την εμπιστοσύνη τους προς το Εθνικό σύστημα υγείας, αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Σε μια ακόμη μεγάλη πράξη ανθρωπιάς προχώρησε η οικογένεια Λαμπρόπουλου προς το Νοσοκομείο Έδεσσας με μία σημαντική δωρεά ενός πλέον σύγχρονου μηχανήματος υψηλής ροής οξυγόνου High Flow –OXYGEN H80 M μαζί με 5 κυκλώματα ασθενών.

Ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας και ιατρός Κώστας Λαμπρόπουλος έγραψε σχετικά :

“Στην μνήμη όλων των αδικοχαμένων συμπολιτών μας, και με αυξημένο το αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, προχώρησα μαζί με την οικογένεια μου στην αγορά, ενός υπερσύγχρονου μηχανήματος υψηλής ροής οξυγόνου High Flow –OXYGEN H80 M μαζί με 5 κυκλώματα ασθενών. Η αγορά πραγματοποιήθηκε στις 7/12/20 αλλά λόγω έλλειψης των μηχανημάτων δυστυχώς σήμερα 05-01-2021 παραδόθηκε προς χρήση στο νοσοκομείο Εδέσσης. Το συγκριμένο μηχάνημα θα αποτελέσει πολύτιμο όπλο στα χέρια των έμπειρων συναδέλφων μας στην καθημερινή μάχη που δίνουν με τον COVID19 .
Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία για τις καλύτερες μέρες που έρχονται . Μένουμε ασφαλείς – Προστατευόμαστε – ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ “.
Κωνσταντινος Α. Λαμπροπουλος