Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας εντοπίσθηκαν σε οικίες και αποθήκες που χρησιμοποιούσαν ποσότητες κάνναβης

Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie»

 

Συνελήφθησαν προχθές (13 Ιανουαρίου 2021) το πρωί σε ξεχωριστές περιπτώσεις από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, τρείς ημεδαποί άνδρες, κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

 

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές έρευνες στις οικίες τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντοπίσθηκαν ποσότητες κάνναβης.

 

Συγκεκριμένα, σε έρευνα των αστυνομικών σε δύο αποθήκες οικίας του ενός ημεδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γυάλινα δοχεία και συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 1 κιλού και 384 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 

Σε έρευνες στις οικίες των άλλων δύο ημεδαπών, εντοπίσθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 50,5 και 20 γραμμαρίων, αντίστοιχα.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στον επίσημο λογαριασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/218880446588277