Σε μια πολύ όμορφη και ηλιόλουστη ημέρα όπως η σημερινή (18 Ιανουρίου) διοργάνωσαν τα γενέθλια του καταστήματος «svouras the Gourmet Coffee» ο ιδιοκτήτης Πέτρος Νίκου (Svouras) για να γιορτάσουν τα τρία χρόνια λειτουργίας τους.
Τρία χρόνια πετυχημένης πορείας στον χώρο των καφέ. Η διεύθυνση της επιχείρησης, μαζί με το προσωπικό, έσβησαν τα κεράκια και ευχαρίστησαν τον κόσμο της Έδεσσας για τη στήριξη. Το εν λόγω κατάστημα λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια και έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού της πόλης μας. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Μα φυσικά η ποιότητα και η άψογη εξυπηρέτηση!

Από νωρίς το κλίμα στο κατάστημα ήταν εορταστικό!

Τα γενέθλια του καταστήματος τίμησε με την παρουσία του και ο Θανάσης Παλτίδης ο οποίος σήμερα είχε την ονομαστική του εορτή

Πολύς κόσμος έσπευσε να ευχηθεί “χρόνια πολλά” και γεύτηκε δωρεάν τον καφέ της αρεσκείας του καθώς και μία κούπα δωρεά από την εταιρεία της hausbrandt.


Κορυφαία, βεβαίως, στιγμή της ημέρας, η κοπή της τούρτας των γενεθλίων του καταστήματος.


Ο ιδιοκτήτης Πέτρος Νίκου και κατά κόσμον (svouras) δήλωσε στο edessanews :
Προχωράμε με πίστη, με αισιοδοξία και με αγάπη για την πόλη μας. Σε κάθε ενέργεια που κάνουμε, μικρή ή μεγάλη, βάζουμε όλο μας το είναι, βάζουμε την ψυχή μας, κόντρα σε αντιξοότητες και δυσκολίες. Είναι πραγματικά μοναδικό το συναίσθημα να γνωρίζεις ότι σε καιρούς δύσκολους μπορείς πραγματικά να κάνεις τη διαφορά και μπορούμε να πούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας αφαιρέσει το δικαίωμα να χαμογελάμε και να οραματιζόμαστε.

Ευχαριστούμε και ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μαζί ζήσαμε αυτά τα τρία χρόνια, για όλα όσα πιστέψαμε και πετύχαμε.
Τέλος ευχαριστώ την εταιρεία AVEK καθώς και τον αντιπρόσωπο της εταιρείας Λάζαρο Σημάδη!

Συνεχίζουμε…