Συλλήψεις για παράνομη ανασκαφή

Συνελήφθησαν χθες (19 Ιανουαρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 4 ημεδαποί άνδρες, καθώς κατελήφθησαν να έχουν προβεί σε παράνομη εκσκαφή για την ανεύρεση αντικειμένων, διανοίγοντας οπή σε τσιμεντένια επιφάνεια.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα δύο οχημάτων που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ραβδοσκοπικό μηχάνημα για την ανίχνευση μετάλλων, ένα τρυπάνι, σκαπτικά και άλλα εργαλεία (φτυάρια, τσάπα, κόφτης κ.α.), γάντια και ένας φορητός πομποδέκτης. Επίσης κατασχέθηκαν τα παραπάνω δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Συλλήψεις για κλοπές

• Συνελήφθησαν χθες (19 Ιανουαρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν 10 φιάλες υγραερίου, τις οποίες είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα, παραβιάζοντας αποθήκη ημεδαπού σε περιοχή της Ημαθίας. Οι κλεμμένες φιάλες αξίας 350 ευρώ, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επίσης, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

• Συνελήφθησαν χθες (19 Ιανουαρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσαν από τον εξωτερικό χώρο επιχείρησης στις Σέρρες, καυσόξυλα αξίας 600 ευρώ, τα οποία φόρτωσαν σε όχημα που επέβαιναν. Τα κλεμμένα καυσόξυλα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Εξιχνίαση απάτης

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, συνεργός τους, με το πρόσχημα πώλησης οχήματος μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, έπεισε την 18η Ιανουαρίου 2021 ημεδαπό άνδρα στην Πιερία, να καταθέσει διαδοχικά σε λογαριασμούς των δύο παραπάνω γυναικών, τα χρηματικά ποσά των 100 και 8.480 ευρώ, αντίστοιχα. Η μία από τις προαναφερόμενες γυναίκες εντοπίσθηκε σε περιοχή της Αττικής με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Παγκρατίου και συνελήφθη.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (19 Ιανουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης και μία συσκευασία με αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 231 γραμμαρίων.