Εξιχνίαση απάτης Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς μετά από καταγγελία ημεδαπού άνδρα διαπιστώθηκε ότι τον Μάρτιο του 2019 τον εξαπάτησε και κατάφερε να τον πείσει να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ για δήθεν αγοραπωλησία οχήματος, χωρίς ποτέ να παραλάβει το όχημα.
Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (29 Ιανουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 117,1 γραμμάρια κάνναβης σε τρίμματα – κορυφάδες και αποξηραμένους κλώνους δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 26,5 γραμμαρίων.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

 

Συνελήφθη χθες (29 Ιανουαρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να εξυπηρετεί 2 καθήμενους πελάτες, παραβιάζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Επίσης σε βοηθητικό χώρο του καταστήματος λειτουργούσαν 3 παιγνιομηχανήματα, στερούμενος σχετικής πιστοποίησης παιγνιομηχανημάτων, παιγνίου και καταστήματος, τα οποία και κατασχέθηκαν. Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ και στους 2 πελάτες διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ στον καθένα, για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.