Η Γ.Γ.Α. έχει δώσει επίσημα έναρξη προπονήσεων από την 1 Γενάρη μόνον για τις ομάδες της Α1 Εθνικής βάσει των υγειονομικών πρωτόκολλων (c-19). Συγκεκριμένα για την ομάδα της Έδεσσας 3 ώρες την ημέρα στο ΔΑΚ για προπονήσεις. Η ΟΧΕ θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 13-14 του Φλεβάρη.

Η φωτογραφία πριν τον αγώνα με τη φανέλα όπως πάντα του αδικοχαμένου Τάσου Μαυρόπουλου που την κρατάνε δύο συμπαίκτες του, ο Πέτρος Βαφείδης και Φάνης Τζουβάρας

 

Η πανίσχυρη οικονομικά ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, που φέτος είναι ισχυρός μεταγραφικά και οικονομικά (τις δύο προηγούμενες  σαιζόν τερμάτισε κάτω από τον Αερωπό Έδεσσας) είναι οι δύο μοναδικές ομάδες που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία.

Οι τρόποι διεξαγωγής του πρωταθλήματος είναι απαγορευτικό για τις υπόλοιπες ομάδες λόγω  lock down εξαιτίας της πανδημίας του covid 19 ελλείψει χορηγιών αλλά και του μεγάλου κόστους για τη διαιτησία και τις μετακινήσεις.

Οι Δήμαρχοι που δεσμεύτηκαν δημόσια στο επίσημο site του greekhandball είναι οι

Ο Δήμαρχος Άργους Μηκηνών Δημήτρης Καμπόσος,

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος,

Η Δήμαρχος Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου,

Και ο Δήμαρχος Πυλαίας Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Ενώ σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται οι δήμαρχοι των άλλων ομάδων και συγκεκριμένα του Ζαφειράκη Νάουσας, του Φίλιππου Βεροίας και του Άρη Νίκαιας και πιθανών και οι υπόλοιπες ομάδες.

Οι άνθρωποι του Αερωπού παρακολουθούν από κοντά όλες τις εξελίξεις και τα γεγονότα και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα για τεστ covid 19 – διαιτησία και μετακινήσεις όσον αφορά τον β` γύρο με 3 μετακινήσεις στην Αθήνα και μια στο Άργος όπου το ποσό που κυμαίνεται είναι της τάξης των 30.000 ευρώ. Η ομάδα, το προπονητικό τιμ και οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα του Αερωπού είναι πραγματικοί ήρωες μιας και κρατάνε την ομάδα ανταγωνιστική και σε υψηλό επίπεδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ο ισχυρός άντρας του Συλλόγου δεν θέλησε να μιλήσει ενώ σε λίγο καιρό ο σύλλογος θα προβεί σε επίσημη ανακοίνωση.