Ένα βαθιά συγκινητικό τραγούδι που περιγράφει την τραγική, συγκλονιστική, δεινή, φοβερή πράξη του 25χρονου νεαρού Γιάννη Μαθιούδη να κόψει ξαφνικά το νήμα της ζωής του ερμηνεύει με απόλυτο σεβασμό ο Άγγελος Λέπουρης.

Οι στίχοι και η μουσική  του Βασίλη Καρανικόλα γράφτηκαν με αγάπη και ανθρωπιά εξιστορώντας με τρυφερότητα τη ζωή του «Γαλάζιου Άγγελου», ένα χρόνο ακριβώς έπειτα από το φρικιαστικό φινάλε που έθεσε ο νέος άνδρας.

Το τραγούδι “Γαλάζιος Άγγελος ” είναι αφιερωμένο στη μνήμη του ευαίσθητου Γιάννη του Πέτρου Μαθιούδη και της Εύας Τσιρικολια, που στις 30 Ιανουαρίου του 2020 στις 23.30, τρεις  ημέρες έπειτα από τα γενέθλια του κρεμάστηκε.

Η μητέρα του θέλησε να εμπιστευτεί την τραγική ιστορία του γιου της στον Διευθυντή της Keys Records και μέλος του συγκροτήματος των One Αργύρη Ναστόπουλο ζητώντας να αποτυπώσει σε ένα τραγούδι το οδυνηρό φευγιό του.

 

«Το αποτρόπαιο τέλος του Γιάννη ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να μιλήσω με τους δημιουργούς του τραγουδιού και να εκπληρώσουμε χωρίς σκέψη την επιθυμία της μητέρας» τονίζει ο Αργύρης Ναστόπουλος, ενώ ο ερμηνευτής του συναισθηματικού κομματιού Άγγελος Λέπουρης προσθέτει « Αισθάνθηκα τεράστια λύπη για την σοκαριστική απώλεια του Γιάννη. Εύχομαι το τραγούδι να απαλύνει τον πόνο και τη δοκιμασία των οικείων του»

Η μητέρα του νεαρού Εύα Τσιρικόλια έχοντας θλιβεί από το απαίσιο δηλητηριώδες χτύπημα του «γραμμένου»¨, με αφορμή το τραγούδι γράφει στο γιο της ένα πολύ τρυφερό γράμμα προκαλώντας ρίγη συγκίνησης:

 

«Γιε μου, όμορφος σαν άγγελος όπως ήσουν, μας επιβεβαίωσες δυστυχώς ότι τα όνειρα στην ζωή διαρκούν λίγο….Εκείνο το βράδυ της 30ης Ιανουαρίου του 2020 έκανες συντρίμμια την καρδιά μου. Όταν ακούμπησα το κεφάλι σου πάνω στο μαξιλάρι σου και ενώθηκαν τα στόματα μας προσπαθώντας να σου δώσω ζωή χανόμουν. Το κεφάλι μου γύριζε ανάποδα. Όλα σταμάτησαν. Σε αυτό το μαξιλάρι που άφησες την τελευταία σου πνοή κοιμάμαι αγόρι μου εδώ και ένα χρόνο. Σ’ αυτό λατρεία μου θα αφήσω την τελευταία μου πνοή λέγοντας το όνομα σου. Γαλάζιε άγγελε μου, σ ‘αγαπώ και θα σ’ αγαπώ για πάντα. Με κατάθεση ψυχής. Η μαμά σου»

Η ίδια παράλληλα ευχαριστεί όλους τους συντελεστές για την ευγένεια  τους να αποτυπώσουν με τρυφερότητα τα συναισθήματα τους για αυτό το τραγούδι.

 

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την καταλυτική συμβολή σας σ’ αυτό το υπέροχο δώρο. Οι λέξεις όταν βγαίνουν από την ψυχή των ανθρώπων και αγκαλιάζουν με τόση αγάπη  τη μουσική που λάτρευε ο Γιάννης μας προκαλούν βαθιά συγκίνηση. Είμαι σίγουρη ότι του δώσατε μεγάλη χαρά!»

Το τραγούδι «Γαλάζιος άγγελος» είναι αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά που έφυγαν νωρίς από κοντά μας.

 

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

Spotify: https://spoti.fi/2YdrBm2

iTunes: https://apple.co/3piiBYx

Deezer: https://bit.ly/3iGsJIe

 

Δείτε το Official Audio Music στο YouTube:  https://bit.ly/36yLrwB

Kατεβάστε το mp3,wav & cover : https://bit.ly/3arjhET

 

#Follow Aggelos Lepouris  on social media:

Facebook:  https://bit.ly/3iTENF9

Instagram:  https://bit.ly/3kEupBA

Spotify:  https://spoti.fi/3aj6aWh

 

Καλή Ακρόαση.