Στο πλαίσιο της  αυστηρής τήρησης  του  υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α. η ομάδα του Αερωπού Έδεσσας MANDYNAMIC βρέθηκε σήμερα στο Κέντρο Υγείας για τα καθιερωμένα εβδομαδιαία τέστ covid. Παρών όλοι οι παίκτες της ομάδας, οι προπονητές καθώς και ο Πρόεδρος της ομάδας όπως πάντα Μάκης Ρόμπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική ομάδα στο Νομό Πέλλας επειδή αγωνίζεται στην Α1 PREMIER HANDBALL είναι εδώ κι έναν μήνα προπονείται καθημερινώς στο ΔΑΚ Έδεσσας καθώς οι άνθρωποί της περιμένουν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Στο εξωτερικό μέρος του Κέντρου Υγείας στις εξετάσεις βρίσκονταν οι : ιατρός κα Σαββίδου,  η Νίκη Τεφτσόγλου και η Πελαγία Θεοδώρου οι οποίες πήραν λήψεις δειγμάτων για test covid 19 για λογαριασμό του Αερωπού Έδεσσας. Όλα τα τεστ έχουν βγει αρνητικά. Τέλος, οι άνθρωποι του Αερωπού Έδεσσας τους συγχαίρουν δημοσίως και τους ευχαριστούν θερμά.

Όσοι πολίτες έχουν  συμπτωματολογία συμβατη με λοίμωξη από  Kορωνοιο  SARS-CoV19,ή θέλουν να εξεταστούν προληπτικά  θα πρέπει να απευθύνονται στο Κέντρο Υγειας μόνον κατόπιν ραντεβου.

ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO  THΛ 2381027028

 

Μέχρι στιγμής πάντως όλα τα τέστ του Αερωπού Έδεσσας που έχουν διενεργηθεί σε αθλητές και προπονητές της ομάδας (περίπου 60) ήταν αρνητικά.