Συλλήψεις για ναρκωτικά και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων · Συνελήφθη χθες (18 Φεβρουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 39,5 γραμμαρίων, έλαιο κάνναβης και χρηματικό ποσό 105 ευρώ.

· Συνελήφθησαν χθες (18 Φεβρουαρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή τους ενός άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, ενώ στην κατοχή του άλλου άνδρα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (18 Φεβρουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ανήλικοι ημεδαποί, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα, αφαίρεσαν ένα δίκυκλο όχημα ημεδαπού, που ήταν σταθμευμένο στην πόλη των Σερρών. Το κλεμμένο δίκυκλο βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.
Εξιχνίαση κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα και αλλοδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβριο του 2020 σε περιοχή της Χαλκιδικής, εισήλθαν σε κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες και αφαίρεσαν προϊόντα συνολικής αξίας 160 ευρώ.