Ο Δήμος Σκύδρας από την αρχή της εμφάνισης της επιδημιολογικής – πανδημικής κρίσης ανέλαβε πρωτοβουλίες και προχώρησε σε άμεσες δράσεις για την ανάσχεση της εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού. Δράσεις επίσης πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς ή  στη βάση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του εθελοντισμού.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Σκύδρας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σας προσκαλεί στην πρώτη διαδικτυακή ημερίδα με θέμα
«COVID19: Ένας χρόνος μετά την πανδημία» που θα πραγματοποιηθεί την
Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στις 19:00
Εισηγητές: Αδαμίδου Θωμαή, Παθολόγος Κάλφας Δημήτριος, Ψυχίατρος Μπατζάκα Κωνσταντίνα,Ψυχολόγος Κέντρου Κοινότητας Δ.Σκύδρας

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Σκύδρας σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.) διοργανώνει, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 κι ώρα 19:00΄, διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «COVID -19: ένας χρόνος μετά την πανδημία».

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των δημοτών αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κι αντιμετώπισης της πανδημίας και τις επιπτώσεις τους στη δημόσια υγεία.

Σύντομο χαιρετισμό θ΄απευθύνει η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Εισηγητές της ημερίδας είναι:

  • η Θωμαή Αδαμίδου, Γιατρός – Παθολόγος
  • ο Δημήτριος Κάλφας, Ψυχίατρος
  • η Κωνσταντίνα Μπατζάκα , Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σκύδρας.

Την ευθύνη του συντονισμού της συζήτησης και της διοργάνωσης της εκδήλωσης έχει  η Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας Ιωάννα Βέργου, τηλ. επικοινωνίας: 2381351804 και 6980414242.

Η παρακολούθηση της συζήτησης θα γίνεται μέσω πλατφόρμας zoom στο σύνδεσμο: https//zoom.us/i/95846671602.

Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί θερμά όλες κι όλους τους συντελεστές που συνεργάστηκαν για την προετοιμασία της ημερίδας και τους εισηγητές για την ευγενική προσφορά της συμμετοχής τους.