Οι παρεμβάσεις αισθητικής στην πόλη της Έδεσσας θα συνεχιστούν και το επόμενο δεκαπενθήμερο με νέες φυτεύσεις λουλουδιών στην πόλη.
Η Αντιδημαρχία Πρασίνου Έδεσσας θα παραδώσει μια όμορφη εικόνα στο κέντρο της πόλης και γενικότερα σε όλα τα πάρκα, με τη θερμή παράκληση στους συνδημότες μας να προσέχουν τα λουλούδια και να μην επιτρέπουν την εκρίζωσή τους παρά μόνον από φυσικά αίτια. Είναι ζήτημα αισθητικής και πολιτισμού!
Η λαϊκή αγορά είναι η καθιερωμένη και εβδομαδιαία διοργάνωση πώλησης φρέσκων τροφίμων με κύριο σκοπό την προμήθευση του πληθυσμού με βασικά προϊόντα διατροφής κατευθείαν από τον παραγωγό στον καταναλωτή και μάλιστα σε σχετικά χαμηλές τιμές. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον παραγωγό από την Χαρίεσσα να προμηθεύει την αγορά με νόστιμα και ιδίως νηστίσιμα μανιτάρια.

 

Το αντιπλημμυρικό έργο που ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται στο μέσον των εργασιών και ευελπιστούμε να έχει μια όμορφη εικόνα μετά την παρέμβαση. Φυσικά θα πρέπει να ενδυθεί με όμορφα δένδρα, τα οποία κόπηκαν δεξιά και αριστερά του περίτρανου ποταμού, λόγω μη συντήρησης και περισσότερο λόγω επικινδυνότητας.

 

Στη φωτογραφία αναμένουν οι παίκτες του Εδεσσαϊκού για το rapid test στην πλατεία Ελευθερίας έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα.
Η «Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας» ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», που συνεδρίασε και ενέκρινε την επανεκκίνηση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο Ποδόσφαιρο (από 4/4/2021).
Δωρεάν test Covid-19 στην πλατεία Ελευθερίας στην Έδεσσα .
Σημερα Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021, από 10:00 π.μ. έως 13:30 μ.μ., κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί δωρεάν test Covid-19 στην πλατεία Ελευθερίας.
Τα test είναι προαιρετικά και για την πραγματοποίηση τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής τους Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).
Εδώ, ο πρόεδρος της κοινότητας Έδεσσας Πέτρος Γαλανός με την συμβούλο Κοινότητας Έδεσσας Ευδοκία Εμβολιάδου.