Συλλήψεις για ληστεία

Συνελήφθη χθες (19 Απριλίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της προηγούμενης μέρας μαζί με 2 άγνωστους συνεργούς του, με την απειλή μαχαιριού και χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από ημεδαπό άνδρα, ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό.

· Συνελήφθη χθες (19 Απριλίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα της ίδιας μέρας ακινητοποίησε όχημα που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας και με την απειλή ρίψης πέτρας που κρατούσε, αφαίρεσε από τον οδηγό μικρό χρηματικό ποσό.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης Συνελήφθη χθες (19 Απριλίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του να καλλιεργεί σε γλάστρες συνολικά 6 φυτά κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (19 Απριλίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει αφαιρέσει από μη λειτουργικό κατάστημα σωληνώσεις χαλκού και μεταλλικές βρύσες, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια, μεταλλικοί κόφτες κ.α.).