Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Στέλιο Πέτσα. Στο πλαίσιο της συνάντησης οι δύο άνδρες συζήτησαν για το  Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», καθώς οι προτάσεις έργων και οι σχεδιασμοί των 4 Δήμων της Πέλλας για χρηματοδότηση αναμένεται να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες.

Επιπλέον, αντάλλαξαν απόψεις επί των νομοθετικών πρωτοβουλιών της Κυβέρνησης που θα κατατεθούν το επόμενο χρονικό διάστημα προς διαβούλευση ή προς ψήφιση στη Βουλή, μεταξύ των οποίων το Σχέδιο Νόμου για τα ζώα συντροφιάς και ο νέος Εκλογικός Νόμος για τους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού.

Τέλος, ο Λάκης Βασιλειάδης μετέφερε αίτημα του Δήμου Αλμωπίας για συμπληρωματική χρηματοδότηση έργου κατασκευής κερκίδας με στέγαστρο στο γήπεδο της Τοπικής Κοινότητας Σωσάνδρας, ώστε να πληροί τις προδιαγραφές. Ο Υπουργός ήταν θετικός και ζήτησε από τις υπηρεσίες του να συνεργαστούν στενά με τις υπηρεσίες του Δήμου ώστε να διευθετηθεί άμεσα.