Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (11 Μαΐου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε οικόπεδο της οικίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες 10 δενδρύλλια κάνναβης έως 25 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, βρέθηκε στην οικία και κατασχέθηκε, ποσότητα κάνναβης βάρους 19,8 γραμμαρίων.

Εξιχνίαση κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2020, παραβίασε όχημα ημεδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αφαίρεσε ένα ηλεκτρικό εργαλείο και ένα κινητό τηλέφωνο συνολικής αξίας 330 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.
Εξιχνίαση απάτης Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, με το πρόσχημα της ενοικίασης οικίας στο εξωτερικό, μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, την 27η Απριλίου 2021 συνεργός του, έπεισε ημεδαπή γυναίκα στην Πέλλα, να καταθέσει χρηματικό ποσό 1.500 ευρώ σε λογαριασμό του προαναφερόμενου αλλοδαπού.
Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (11 Μαΐου 2021) το απόγευμα στις Σέρρες, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα αφαίρεσε ένα ποδήλατο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.