Το ΤΑΙΠΔ βγάζει στο σφυρί τα λατομία του Λαϊλιά στην περιοχή του Αχλαδοχωρίου Σερρών. Αυτό σημαίνει το εξής:

Θα πουλήσει το ΤΑΙΠΕΔ τα λατομία σε ιδιώτη και τα χρήματα που θα πάρει θα δοθούν για το Δημόσιο Χρέος!! Με απλά λόγια, θα καταστρέψουν το βουνό… και τα χρήματα που θα πάρουν θα δοθούν στους δανειστές μας!! Θα καταστρέψουν ένα από τα ποιο όμορφα βουνά της πατρίδος μας για να πληρωθούν οι δανειστές μας..

Μέσα σ αυτό το «παιχνίδι» που στήνετε από το ΤΑΙΠΕΔ μαζί με τους εργολάβους που θα πλειοδοτήσουν, ακούμε δηλώσεις από τους αρμόδιους φορείς όπως τον δήμαρχο Σιντικής, την αντιπολίτευση, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κλπ.. πως τάσσονται στο πλευρό των πολιτών! που δεν θέλουν τα λατομεία… μάλιστα, και τώρα ησυχάσαμε, με μια δήλωση που κάνουν στα κανάλια, με ένα έγγραφο, πως θα το αποτρέψουν!! Αν είναι δυνατόν.. Μας δουλεύουν κανονικά!!!!

Απαιτείται να παρθούν δραστικά μέτρα, από την κοινή γνώμη των Σερρών πολιτών, διότι, μόνο η φωνή των πολιτών μπορεί να αλλάξει τα πράγματα και να σώσουμε τον Λαϊλιά… Μόνο με κινητοποιήσεις μπορεί να σταματήσουν την καταστροφή του Λαϊλιά.

Δεν θα σταματήσουν μόνο στον Λαϊλιά, έχουν σχέδια και για την ορεινή περιοχή Βαμβακοφύτου-Καμαρωτού-Κ. Αμπέλια να κάνουν και άλλα λατομεία!! φύλακες γρηγορείτε!!

Καμία εμπιστοσύνη στους αρμόδιους φορείς που δεν παλεύουν πραγματικά παρά μόνο για το «Θεαθήναι»… και να μας «ρίχνουν λάσπη, ομίχλη» στις συμφωνίες που κάνουν με τους παραπάνω τους. Τρανταχτό παράδειγμα η δομή μεταναστών στο κλειδί στο Προμαχώνα, όπου άλλα δηλώνανε και άλλα έπραξαν τελικά.

Πρέπει να σταματήσουμε αυτό το τερατούργημα που εξελίσσεται στην καταστροφή του Λαϊλιά και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με κινητοποιήσεις.. να μην τους επιτρέψουμε να τα κάνουν.

Για άλλη μια φορά την πληρώνει αυτός ο έρμος ο Ν. Σερρών, που δεν μπορεί να ξεφύγει από την θηλιά που του περάσανε το πολιτικό, τραπεζικό και επιχειρηματικό (τρομάρα τους) κατεστημένο των Σερρών…

Με βαθειά λύπη…

Γιάντσιος Ιωάννης

Δικηγόρος Σερρών