Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει με περιφορά, την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 (12:00΄-14:00΄), έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα εξής είκοσι θέματα:

  1. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης και αναμόρφωση προϋπολογισμού.
  2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης και αναμόρφωση προϋπολογισμού.
  3. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης και αναμόρφωση προϋπολογισμού.
  4. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή επιχορήγησης – αποζημίωσης ποσού 13.512,12 ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με το Ν.4690/20 άρθρο 13 παρ. 3, λόγω μη είσπραξης μισθωμάτων στο πλαίσιο αντιμετώπισης των επιπτώσεων του κορονοιού και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2021.
  5. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων και αναμόρφωση προϋπολογισμού.
  6. Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Σκύδρας με το ποσό των 10.000,00 ευρώ για τις ανάγκες του συσσιτίου.
  7. Έγκριση επιχορήγησης του αθλητικού συλλόγου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ με το ποσό των 10.000,00 ευρώ .
  8. Έγκριση προμήθειας για αγορά ανοξείδωτου πάγκου στο Κέντρο Υγείας Σκύδρας.
  9. Αποδοχή Γ’ Κατανομής 2021 για λειτουργικές δαπάνες σχολείων, κατανομή στις σχολικές επιτροπές , εξειδίκευση πίστωσης.
  10. Έγκριση της αριθ. 30/2021 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την αναγκαιότητα εφαρμογής του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Σκύδρας στην περιοχή του ΟΤ Γ147 με την καταβολή δικαιώματος αποζημίωσης.
  11. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για παραχώρηση χώρου στάθμευσης οχημάτων για φορτοεκφόρτωση στην οδό Θεοδωρουπόλεως 35.
  12. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για παραχώρηση χώρου στάθμευσης οχημάτων για φορτοεκφόρτωση στην οδό Π. Σαχίνη.
  13. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για παραχώρηση χώρου στάθμευσης οχημάτων για φορτοεκφόρτωση στην οδό 24ης Ιουλίου .
  14. Έγκριση εκμίσθωσης με δημοπρασία του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στην Τ.Κ. Καλής.
  15. Έγκριση εκμίσθωσης με δημοπρασία του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στον οικ. Σανδαλίου της Κοινότητας Καλλίπολης.
  16. Ορισμός μελών (τακτικό και αναπληρωματικό) από το Δημοτικό Συμβούλιο στην Αναπτυξιακή Πέλλας .
  17. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ».
  18. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου «ΕΝΔΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ».
  19. Έγκριση συγκρότησης της επιτροπής παραλαβής της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ».
  20. Έγκριση συγκρότησης επιτροπής παραλαβής της υπηρεσίας «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».